ΔΩΡΕΑΝ ταινίες κοπής απειλούμενων ζώων (Άμεση λήψη εμπνευσμένη από τη Μοντεσσόρι)

1
ΔΩΡΕΑΝ ταινίες κοπής απειλούμενων ζώων (Άμεση λήψη εμπνευσμένη από τη Μοντεσσόρι)

Σας έχω νέες λωρίδες κοπής… με πολλές γλυκές εικόνες ζώων από μητέρα και μωρό! Είναι ιδανικά για την Ημέρα της Γης, αλλά είναι επίσης υπέροχα οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Δείχνουν έναν αριθμό ζώων που απειλούνται με εξαφάνιση … όλα τα είδη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με έναν TOOB Safari Ltd. εάν το επιθυμείτε. Ως συνήθως, οι δωρεάν ταινίες κοπής απειλούμενων ζώων είναι μια άμεση λήψη και είναι εξαιρετικά εύκολο να προετοιμαστούν.

ΔΩΡΕΑΝ ταινίες κοπής απειλούμενων ζώων (Άμεση λήψη εμπνευσμένη από το Montessori)

Αποκάλυψη: Αυτή η ανάρτηση περιέχει ορισμένους συνδέσμους συνεργατών (χωρίς κόστος για εσάς).

Εκτυπώσιμα στοιχεία εμπνευσμένα από τη Μοντεσσόρι στο Living Montessori Now

Η κόρη μου, Η Κρίσυ (πρώην παιδί Μοντεσσόρι), και συνεργαζόμαστε για να σας φέρω μια σειρά εκτυπώσιμων εγγράφων εμπνευσμένων από τη Μοντεσσόρι. (Σημείωση: Η Chrissy έχει μερικά γλυκά, θεματικά, δωρεάν εκτυπώσιμα είδη γυμναστικής για παιδιά που είναι υπέροχα για σπίτια ή τάξεις!)

Τα εκτυπώσιμα είναι συνήθως θεματικά και χρησιμοποιούν μια σειρά από αρχές Μοντεσσόρι (αν και δεν χρειάζεται να είστε δάσκαλος Montessori ή μαθητής στο σπίτι για να τα χρησιμοποιήσετε). Οι λωρίδες κοπής χρησιμοποιούν φωτογραφίες ή ρεαλιστικές εικόνες για να τονίσουν την πραγματικότητα. Αυτές οι κοπτικές ταινίες έχουν 7 φωτογραφίες μητέρων και μωρών ζώων που απειλούνται με εξαφάνιση μαζί με ένα κολάζ από αυτά τα 7 είδη ζώων και 2 ακόμη είδη στη δεύτερη σελίδα.

Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας αγαπούν να μαθαίνουν σωστή ορολογία, γι’ αυτό σας λέω το όνομα των αντικειμένων ή των ζώων που εμφανίζονται όποτε μπορώ. Παραθέτω τι είναι κάθε φωτογραφία στη σελίδα των πιστώσεων.

Δωρεάν ταινίες κοπής απειλούμενων ζώων

Για να κατεβάσετε, Κάντε κλικ ΕΔΩ και μετά κάντε κλικ στην εικόνα του αρχείου στην επάνω δεξιά γωνία του PDF για αποθήκευση στον υπολογιστή σας (απλώς επιλέξτε πού θέλετε να αποθηκευτεί).

Σημείωση: Μεταβείτε στο κάτω μέρος της ανάρτησης για δωρεάν ταινίες κοπής για μεγάλη ποικιλία θεμάτων!

Δραστηριότητα εμπνευσμένη από το Μοντεσσόρι με χρήση των ταινιών κοπής απειλούμενων ζώων

Απειλούμενες ταινίες κοπής ζώων και Safari Ltd. φιγούρες απειλούμενων ειδών με δίσκο

Φιγούρες απειλούμενων ειδών με δίσκο

Οι δεξιότητες κοπής είναι τόσο σημαντικές για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας. Τα παιδιά δύο ετών μπορούν επίσης να αρχίσουν να τα εργάζονται. Όταν τα παιδιά εργάζονται για πρώτη φορά στις δεξιότητες κοπής, θα έχουν ευκολότερο χρόνο να κόψουν χαρτόνι παρά χαρτί. Έτσι, στην αρχή, προτείνω να εκτυπώσετε τις ταινίες σε χαρτόνι. Το χαρτί εκτυπωτή είναι κατάλληλο για παιδιά με πιο προηγμένες δεξιότητες κοπής.

Χρησιμοποίησα ένα μικρό Δίσκος Multicraft να κρατήσει τα πάντα. Τα στοιχεία της Safari Ltd. TOOB είναι από το Απειλούμενα Είδη – Χερσαία Ζώα TOOB. Πάντα μου άρεσε Ψαλίδι Fiskar για παιδιά, τα οποία είναι αρκετά αιχμηρά για να κόβουν εύκολα χαρτί.

Για οικιακή χρήση με την εργασία κοπής, μου αρέσει να έχω ένα μικρό δοχείο για να πιάνω τα υπολείμματα χαρτιού. Χρησιμοποίησα ένα μικρό ξύλινο κουτί που είχαμε, αν και μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μικρό δοχείο. Για τα μικρότερα παιδιά, συνιστώ να κρατάτε το καλάθι ή το δίσκο μακριά από την πρόσβαση όταν δεν χρησιμοποιείται.

Για χρήση στην τάξη, μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε τσάντες Ziplock για να πιάσετε τα υπολείμματα. Τα παιδιά διασκεδάζουν παίρνοντας τα αποκόμματά τους στο σπίτι σε μια τσάντα … ή αποθηκεύοντάς τα για να τα επικολλήσουν σε ένα κολάζ.

Ιδέες για δραστηριότητες που χρησιμοποιούν τις ταινίες κοπής και φιγούρες Safari Ltd. Απειλούμενα Είδη

Μια διασκεδαστική δραστηριότητα με τις λωρίδες κοπής ζώων που απειλούνται με εξαφάνιση θα μπορούσε να είναι να κολλήσει το παιδί τα κομμάτια από μερικές διαφορετικές λωρίδες σε ένα χαρτί και στη συνέχεια να βάλει το παιδί να πηδήξει τις φιγούρες των απειλούμενων ζώων από την αντιστοίχιση της εικόνας του απειλούμενου με εξαφάνιση στην αντίστοιχη εικόνα ζώων που απειλείται με εξαφάνιση.

Simple African Animal and Continent Cut-and-Paste Activity

Μια άλλη ιδέα θα ήταν να κάνουμε μια δραστηριότητα κοπής και επικόλλησης σε χάρτη απειλούμενων ζώων και ηπείρων παρόμοια με αυτή που κάναμε με τις ταινίες κοπής ζώων του αφρικανικού ζωολογικού κήπου. Ο γορίλας και ο μαύρος ρινόκερος είναι από την Αφρική, ενώ το γιγάντιο πάντα, ο ουρακοτάγκος της Βόρνης, ο ασιατικός ελέφαντας, η λεοπάρδαλη του χιονιού και η τίγρη της Βεγγάλης είναι από την Ασία.

Περισσότεροι πόροι για την Ημέρα της Γης (Ημέρα της Γης κάθε μέρα).

Δωρεάν Εκτυπώσιμα Απειλούμενα Ζώα και Δραστηριότητες Απειλούμενων Ζώων εμπνευσμένων από ΜοντεσσόριΔωρεάν εκτυπώσιμα εκτυπώσιμα είδη για ζώα που απειλούνται με εξαφάνιση και δραστηριότητες εμπνευσμένων από τη Μοντεσσόρι
Δωρεάν τραγούδια και εκπαιδευτικά βίντεο για απειλούμενα ζώα {Save the Animals}

Δωρεάν τραγούδια και εκπαιδευτικά βίντεο για ζώα που απειλούνται με εξαφάνιση {Save the Animals}

Δωρεάν μείωση, επαναχρησιμοποίηση, ανακύκλωση εκτυπώσιμων και δραστηριοτήτων για μια μονάδα ημέρας γης εμπνευσμένη από το Μοντεσσόρι

Πακέτο απειλούμενων ζώων εμπνευσμένο από Montessori

Μη χάσετε τα θεματικά μηνιαία πακέτα μας! Θα λάβετε τον σύνδεσμο και τον κωδικό πρόσβασης για τη βιβλιοθήκη συνδρομητών Living Montessori Now με το τρέχον πακέτο και όλα τα προηγούμενα μηνιαία πακέτα, εάν εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο Living Montessori Now!

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε να εργάζεστε στις δεξιότητες κοπής ψαλιδιού

Ανάπτυξη δεξιοτήτων κοπής ψαλιδιού με δραστηριότητες εμπνευσμένες από Μοντεσσόρι
Ακόμη και πριν χρησιμοποιήσετε λωρίδες κοπής, συνιστώ να χρησιμοποιήσετε ένα πιο εύκολο αντικείμενο για κοπή, όπως κορδόνια από χάντρες. Θα βρείτε πολλές συμβουλές και ιδέες για τη διδασκαλία των δεξιοτήτων ψαλιδιού στην ανάρτησή μου για την ανάπτυξη δεξιοτήτων κοπής ψαλιδιού με δραστηριότητες εμπνευσμένες από τη Μοντεσσόρι.

Περισσότερες δραστηριότητες κοπής χαρτιού εμπνευσμένες από τη ΜοντεσσόριΔραστηριότητες κοπής χαρτιού εμπνευσμένες από Montessori

Θα βρείτε ιδέες για ρυθμίσεις για το σπίτι και την τάξη στην ανάρτησή μου σχετικά με τις δραστηριότητες κοπής χαρτιού εμπνευσμένες από τη Μοντεσσόρι.

Όλες οι δωρεάν θεματικές λωρίδες κοπής μας

Τακτοποίησα την παρακάτω γκαλερί με αλφαβητική σειρά. Απλώς κάντε κλικ σε μια εικόνα για να μεταβείτε στην ανάρτηση με το σχετικό δωρεάν εκτυπώσιμο!

Μπορείς δείτε όλες τις δωρεάν λωρίδες κοπής με την πιο πρόσφατη στην κορυφή εδώ.

Ελπίζω το παιδί σας (ή οι μαθητές) να απολαμβάνει τη χρήση των ταινιών κοπής. 🙂

Deb - Υπογραφή
Montessori at Home or School - How to Teach Grace and Courtesy eBookΜάθετε περισσότερα για το eBook μου Μοντεσσόρι στο σπίτι ή στο σχολείο: Πώς να. Διδάξτε τη Χάρη και την Ευγένεια!

Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε το Living Montessori Now, καλώς ήρθατε! Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ελάτε μαζί μας στο δικό μας Σελίδα στο Facebook Living Montessori Now όπου θα βρείτε ένα δωρεάν εκτυπώσιμο της ημέρας και πολλή έμπνευση και ιδέες για ανατροφή και διδασκαλία! Και σε παρακαλώ ακολουθήστε με Pinterest (πολλοί πίνακες Montessori, διακοπών και σχετικοί με θέματα), Ίνσταγκραμκαι YouTube. Μπορείτε να με βρείτε στο bloglovin’ και Κελάδημα, πολύ.

Και μην ξεχνάτε έναν από τους καλύτερους τρόπους για να με ακολουθήσετε με την εγγραφή σας στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου. Θα λάβετε μερικά απίθανα δωρεάν στη διαδικασία!

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply