Εκτυπώσιμα εκτυπώσιμα χρήματα Montessori για την προσχολική ηλικία έως την προσχολική ηλικία

0
Εκτυπώσιμα εκτυπώσιμα χρήματα Montessori για την προσχολική ηλικία έως την προσχολική ηλικία

Μου αρέσει να βρίσκω νέους τρόπους για να διδάσκω για τα χρήματα στην τάξη ή στο σπίτι. Είμαι ενθουσιασμένος με τις δυνατότητες στα εκτυπώσιμα χρήματα Montessori για την προσχολική ηλικία έως την πρώτη δημοτική από το Every Star Is Different! Εκτυπώσιμα χρήματα Montessori για την προσχολική ηλικία έως τις πρώτες τάξεις του δημοτικού

Αποκάλυψη: Μου δόθηκε ένα αντίγραφο αυτού του υλικού για έλεγχο. Οι απόψεις μου είναι ειλικρινείς και δικές μου. Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών (χωρίς κόστος για εσάς).

Ακολουθούν τα εκτυπώσιμα χρήματα των ΗΠΑ που είναι διαθέσιμα στη δέσμη χρημάτων για αρχάριους από κάθε αστέρι είναι διαφορετικό:

Όλες οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν την επιλογή χρήσης καρτών με το σύμβολο του δολαρίου ή tσωλήνας με σημάδι σεντς.

Αυτό που αγαπώ είναι ότι αυτά Τα εκτυπώσιμα πακέτα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί για τη δημιουργία διαφόρων δραστηριοτήτων συγκρίνοντας νομίσματα.

Υπάρχουν 4 εκτυπώσιμα πακέτα στο Money Bundle για αρχάριους:

– Κέρματα ΗΠΑ: Εκτυπώσιμο Πακέτο Pennies

– Κέρματα ΗΠΑ: Εκτυπώσιμη συσκευασία Nickels

– US Coins: Dimes Printable Pack

– US Coins: Quarters Printable Pack

Δραστηριότητες χρημάτων εμπνευσμένες από τη Μοντεσσόρι που χρησιμοποιούν τα εκτυπώσιμα από κάθε αστέρι είναι διαφορετικό

Μου άρεσαν όλα τα υλικά από τα οποία έχω χρησιμοποιήσει Κάθε αστέρι είναι διαφορετικό.

Μπορείτε να πάρετε δραστηριότητες από διαφορετικά εκτυπώσιμα πακέτα και να τα συνδυάσετε για να δημιουργήσετε νέες δραστηριότητες και πολλές από τις δραστηριότητες έχουν σχεδιαστεί για χρήση με πραγματικά νομίσματα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το πακέτο για να διδάξετε τη μέτρηση και την παράλειψη μέτρησης. Λατρεύω την ιδέα της χρήσης πολλών εκτυπώσιμων για την αγορά των αγροτών ή άλλες δραστηριότητες καταστημάτων!

Τα εγγόνια μου έχουν ήδη διασκεδάσει πολύ με τα εκτυπώσιμα χρήματα! Εδώ είναι λίγο για το πώς αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε τα εκτυπώσιμα.

Κέρματα ΗΠΑ: Εκτυπώσιμη συσκευασία Pennies

Κέρματα ΗΠΑ εμπνευσμένα από τη Μοντεσσόρι - Εκτυπώσιμο πακέτο πένας από κάθε αστέρι είναι διαφορετικό

 • Διδάσκει τις δεξιότητες μέτρησης με τρόπο που ελκύει τους μικρούς μαθητές.
 • Βοηθά τα παιδιά να μεταβούν από το μέτρημα στην κατανόηση της αξίας ενός χρήματος με το σύμβολο του cent και το δεκαδικό.
 • Ενσωματώνει την πένα σε έννοιες απλής πρόσθεσης, αφαίρεσης, πολλαπλασιασμού και διαίρεσης.
Εύρεση 10 πένας και τοποθέτησή τους σε κάρτες ονοματολογίας μέτρησης πέννες

Εύρεση 10 πένας και τοποθέτησή τους σε κάρτες ονοματολογίας μέτρησης πέννες

Ξεκινήσαμε τη δουλειά μας με τα εκτυπώσιμα χρήματα Every Star Is Different βάζοντας την σχεδόν 4χρονη Σοφία και τον 3½ ετών Caleb να βρουν και να μετρήσουν 10 πένες στην κάρτα ονοματολογίας μέτρησης πενών για 0,10 $. Σημείωση: το μοβ κουτί της τράπεζας ανήκε στην κόρη μου, Η Κρίσυ (η μαμά του Κάλεμπ), όταν ήταν κορίτσι. Ήταν πολύ δημοφιλές στα εγγόνια μου!

Χτυπά το κουδούνι του καταστήματος, έτοιμο να αγοράσει είδη με πένες

Χτυπώντας το κουδούνι του καταστήματος, έτοιμοι να αγοράσετε είδη με πένες

Στη συνέχεια, η 8χρονη εγγονή μου, η Zoey, δημιούργησε ένα κατάστημα με τις κάρτες Item and Penny Matchup and Matching Items. Είχε ένα κουδούνι για τον Κάλεμπ και τη Σοφία να χτυπήσουν όταν ήρθαν στον πάγκο. Έπρεπε να της δώσουν το σωστό ποσό σεντ, το οποίο μέτρησε στο ταμείο… το Συμβούλιο χειραγώγησης νομισμάτων από Κατάστημα Mirus Toys (διατίθεται επίσης στο Etsy), το οποίο εξέτασα πρόσφατα.

Penny Activities for Kids from Every Star Is Different

US Coins: Nickels Printable Pack

Κέρματα ΗΠΑ εμπνευσμένα από τη Μοντεσσόρι - Πακέτο εκτύπωσης νικελίων από κάθε αστέρι είναι διαφορετικό

Εγώ

 • Παρέχει πολλαπλές δραστηριότητες για να βοηθήσει στην αναγνώριση νικελίου.
 • Διδάσκει την παράλειψη μέτρησης κατά πέντε χρησιμοποιώντας νίκελ.
 • Εισάγει την πρόσθεση, την αφαίρεση, τον πολλαπλασιασμό και τη διαίρεση με πέντε με νίκελ χρησιμοποιώντας έννοιες χρήματος.

Στο μαγαζί χρησιμοποιούσαμε και υλικά νίκελ!

US Coins: Dimes Printable Pack

Κέρματα ΗΠΑ εμπνευσμένα από τη Μοντεσσόρι - Εκτυπώσιμο πακέτο δεκάρων από κάθε αστέρι είναι διαφορετικό

 • Παρέχει πολλαπλές δραστηριότητες για να βοηθήσει στην αναγνώριση δεκάρων.
 • Διδάσκει την παράλειψη μέτρησης κατά δεκάδες χρησιμοποιώντας δεκάρες.
 • Εισάγει την πρόσθεση, την αφαίρεση, τον πολλαπλασιασμό και τη διαίρεση με δεκάδες χρησιμοποιώντας έννοιες χρήματος.
Αγορά κλειδιού με δεκάρες

Αγορά ενός κλειδιού με Dimes

Μετά την εργασία με τις κάρτες αντικειμένων penny, η Zoey παρουσίασε περισσότερα προϊόντα … μια ποικιλία από μικρά αντικείμενα σε διαφορετικές κάρτες ονοματολογίας νικελίου και δεκάρων. Ο Caleb και η Sophia ήρθαν στον πάγκο, διάλεξαν το αντικείμενο τους και έδωσαν στη Zoey τον σωστό αριθμό νίκελ ή δεκάρες. Στη συνέχεια, η Zoey μέτρησε τα χρήματα στην «ταμειακή μηχανή» (πίνακας διαλογής νομισμάτων από τη Mirus Toys). Διασκέδασαν όλοι!

Εργασία για παράλειψη μέτρησης κατά 10 δευτ. χρησιμοποιώντας δεκάρες

Εργασία για παράλειψη μέτρησης κατά 10 δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας δεκάρες

Ο Caleb δούλευε με το εκατό ταμπλό και αυτό ήταν μια τέλεια επέκταση για την επόμενη μέρα. Τοποθέτησε αρχικά 10 δεκάρες στην κάρτα ονοματολογίας $1,00 δεκάρας. Στη συνέχεια τα μέτρησε κατά 10 στο εκτυπώσιμο Παράλειψη μέτρησης κατά 10 με χρήση δεκάρων.

US Coins: Quarters Printable Pack

Κέρματα ΗΠΑ εμπνευσμένα από Μοντεσσόρι - Εκτυπώσιμο πακέτο τετάρτων

 • Παρέχει πολλαπλές δραστηριότητες για να βοηθήσει στην αναγνώριση τριμήνου.
 • Διδάσκει την παράλειψη μέτρησης κατά είκοσι πέντε χρησιμοποιώντας τέταρτα.
 • Εισάγει την πρόσθεση, την αφαίρεση, τον πολλαπλασιασμό και τη διαίρεση με είκοσι πέντε χρησιμοποιώντας έννοιες χρήματος.

Μόλις αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε τα εκτυπώσιμα στη δέσμη, και υπάρχουν τόσες πολλές ακόμα υπέροχες δραστηριότητες! Ανυπομονώ να χρησιμοποιήσω περισσότερα από τα εκτυπώσιμα… και να δω ποιες άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται με χρήματα θα τους επινοήσουν και τα εγγόνια μου!

Υπάρχουν 402 σελίδες εκτυπώσιμων στο Πακέτο χρημάτων για αρχάριους. Μπορείτε να λάβετε το πακέτο (όταν είναι διαθέσιμο) ή τα μεμονωμένα εκτυπώσιμα πακέτα χρημάτων μέσω του συνδέσμου.

Οι κριτικές μου για τα εκτυπώσιμα Montessori από κάθε αστέρι είναι διαφορετικές

Μετά τη φόρτωση της συλλογής, μπορείτε να δείτε όλες τις αναρτήσεις μου με κριτικές για εκτυπώσιμα είδη Every Star Is Different. Απλώς κάντε κλικ σε μια εικόνα για να μεταβείτε σε αυτήν την ανάρτηση!

Μπορείς δείτε όλες τις κριτικές μου για το Every Star Is Different Printables με ελαφρώς μεγαλύτερες εικόνες εξωφύλλου εδώ.

Μπορείς δείτε όλα τα προϊόντα στο Κάθε Star Is Different κατάστημα εδώ.

Ευχαριστώ που είσαι τόσο υπέροχος!

Deb - Υπογραφή

Montessori at Home or School - How to Teach Grace and Courtesy eBookΜάθετε περισσότερα για το eBook μου Μοντεσσόρι στο σπίτι ή στο σχολείο: Πώς να. Διδάξτε τη Χάρη και την Ευγένεια!

Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε το Living Montessori Now, καλώς ήρθατε! Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ελάτε μαζί μας στο δικό μας Σελίδα στο Facebook Living Montessori Now όπου θα βρείτε ένα δωρεάν εκτυπώσιμο της ημέρας και πολλή έμπνευση και ιδέες για ανατροφή και διδασκαλία! Και σε παρακαλώ ακολουθήστε με Pinterest (πολλοί πίνακες Montessori, διακοπών και θεμάτων) και Κελάδημα. Μπορείτε να με βρείτε στο bloglovin’, Ίνσταγκραμκαι YouTubeπολύ.

Και μην ξεχνάτε έναν από τους καλύτερους τρόπους για να με ακολουθήσετε με την εγγραφή σας στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου. Θα λάβετε μερικά απίθανα δωρεάν στη διαδικασία!

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply