Εργασία με ή επανεξέταση πρόσθετων στοιχείων με το Spielgaben

1
Εργασία με ή επανεξέταση πρόσθετων στοιχείων με το Spielgaben

Οι μαθηματικές δεξιότητες μαθαίνονται καλύτερα μέσω πρακτικών δραστηριοτήτων με πολλές ευκαιρίες για εξάσκηση και αναθεώρηση. Το Spielgaben διαθέτει μια σειρά μαθηματικών βιβλίων εργασίας για την προσθήκη δραστηριοτήτων επέκτασης για οποιονδήποτε κατέχει το πλήρες σετ Spielgaben. Θέλω να δείξω μερικές ιδέες για το συνδυασμό της σειράς βιβλίων εργασίας με πρακτική εργασία χρησιμοποιώντας τα υλικά Spielgaben. Σήμερα, εστιάζω στην εργασία ή στην αναθεώρηση γεγονότων προσθήκης.

Αυτή είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση που γράφτηκε από εμένα για λογαριασμό της Spielgaben. Όλες οι απόψεις είναι ειλικρινείς και δικές μου.

Πλήρες σετ Spielgaben, έκδοση 4

Spielgaben, Έκδοση 4

Spielgaben, Έκδοση 4

Cabinet for Spielgaben Έκδοση 4

Ντουλάπι για Spielgaben Έκδοση 4

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με Παιχνίδια Spielgaben, είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά παιχνίδια σχεδιασμένα για ηλικίες 3-12 ετών. Μπορείτε να δείτε από τη φωτογραφία ότι το ντουλάπι είναι πολύ ποιοτικό και ταιριάζει καλά σε ένα δωμάτιο με παραδοσιακά υλικά Montessori. Λατρεύω τα εύκολα αφαιρούμενα συρτάρια στην έκδοση 4.

Το πλήρες σετ Spielgaben συνοδεύεται από περισσότερες από 700 σελίδες έγχρωμου έντυπου εκπαιδευτικού υλικού. Αυτά τα έντυπα υλικά σας βοηθούν ως γονέα ή δάσκαλο να χρησιμοποιείτε εύκολα τα παιχνίδια Spielgaben εκπαιδευτικά με το παιδί ή/και τους μαθητές σας.

Σημείωση: Οι μπάλες από νήματα στο σετ 1 είναι καλές για μωρά και νήπια. Τα άλλα σετ πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο σε ηλικίες 3 ετών και άνω, εκτός εάν το παιδί σας δεν εκπέμπει πλέον αντικείμενα ή επιβλέπετε συνεχώς το παιδί σας κατά τη διάρκεια μιας δραστηριότητας χρησιμοποιώντας τα υλικά.

Σειρά βιβλίων μαθηματικών Spielgaben

Σειρά βιβλίων μαθηματικών Spielgaben

Σειρά βιβλίων μαθηματικών Spielgaben

Εάν διαθέτετε ένα πλήρες σετ Spielgaben, μπορείτε τώρα να παραγγείλετε έναν προαιρετικό πόρο επέκτασης: ένα σετ από Τετράδια μαθηματικών για την προσχολική/νηπιαγωγείο έως την 6η τάξη. Αυτά δεν έχουν τόσες πολλές άμεσες πρακτικές δραστηριότητες όπως το πρωτότυπο έντυπο εκπαιδευτικό υλικό (ή ψηφιακό υλικό, εάν διαθέτετε παλαιότερο σετ Spielgaben). Μερικές από τις δραστηριότητες είναι πρακτικές, αλλά πρόκειται για μια σειρά βιβλίων εργασίας με κυρίως χαρτί και μολύβι, εικονογραφημένα με υλικά Spielgaben. Το έτος 3 επάνω έχει σελίδες απαντήσεων στο πίσω μέρος.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μαθηματικά βιβλία εργασίας σε ένα homeschool όπως προτιμάτε. Θα μπορούσατε να τα επεξεργαστείτε αμέσως μετά τη χρήση των αυθεντικών πρακτικών μαθημάτων, να συνδυάσετε τις δραστηριότητες του βιβλίου εργασίας με τα πρακτικά μαθήματα από το πρωτότυπο έντυπο υλικό ή να τα παραλείψετε, χρησιμοποιώντας τα βιβλία εργασίας όπως απαιτείται για να ενισχύσετε την εργασία από τα πρακτικά υλικά. Μου αρέσει να παραλείπω και να επανεξετάζω μαθήματα από το πρωτότυπο έντυπο υλικό την ίδια στιγμή που χρησιμοποιώ μια σελίδα βιβλίου εργασίας.

Spielgaben Υλικά που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την ανάρτηση

Για αυτήν την ανάρτηση, χρησιμοποίησα εξαρτήματα από τα συρτάρια ντουλαπιών Spielgaben 1, 7, 8, 9 και 10. Με τα μικρότερα παιδιά, μου αρέσει να στήνω έναν δίσκο ή ένα καλάθι με τα εξαρτήματα που χρειάζονται για μια συγκεκριμένη δραστηριότητα (ως έλεγχος σφάλματος) . Για τα νηπιαγωγεία που ξεκινούν, απλά βάζω το παιδί να φέρει τα συρτάρια που χρειάζονται για τις δραστηριότητες στον χώρο εργασίας.

Spielgaben Math Guide, Σελίδες 21-22

Οδηγός Μαθηματικών Spielgaben, Σελίδες 21-22

Για το πρώτο μέρος της δραστηριότητας, χρησιμοποίησα τον αρχικό Οδηγό Μαθηματικών Spielgaben, σελίδες 21-22. Το έγχρωμο έντυπο υλικό έχει πολλές δημιουργικές, πρακτικές δραστηριότητες για την εκμάθηση μαθηματικών εννοιών.

Πρόσθετη κριτική με τα υλικά Spielgaben

Η 5½ χρονών εγγονή μου, η Zoey, έχει κάνει πολλές μαθηματικές εργασίες Montessori μαζί με πρακτικές μαθηματικές δραστηριότητες Spielgaben. Μπορεί να γράψει όλους τους αριθμούς της, κατανοεί την αξία της θέσης και γνωρίζει γεγονότα πρόσθεσης και αφαίρεσης. Μόλις ξεκίνησε την πρώτη δημοτικού, οπότε χρησιμοποιήσαμε τα υλικά του Spielgaben για μια επιθεώρηση προσθήκης πριν ξεκινήσει το σχολείο.

Διαίρεση 10 σε δύο αριθμούς με το παιχνίδι κρυφών κουκκίδων

Χωρισμός 10 σε δύο αριθμούς με το παιχνίδι κρυφών κουκκίδων

Αυτή η δραστηριότητα από τον αρχικό Οδηγό Μαθηματικών Spielgaben ήταν αγαπημένη του Zoey στο παρελθόν. Ενώ ο ενήλικας συνήθως κρύβει μερικές από τις 10 ξύλινες κουκκίδες που χρησιμοποιούνται, μου αρέσει να εναλλάσσομαι με τη Zoey. Της αρέσει ιδιαίτερα να κρύβει τις τελείες και να με μαντεύει πόσες είναι κρυμμένες κάτω από το φλιτζάνι. (Χρησιμοποιήσαμε ένα κύπελλο ψησίματος σιλικόνης, αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν κάθε τύπος κούπας ή ποτηριού.)

Επισκόπηση της προσθήκης δύο ομάδων με το Spielgaben

Ανασκόπηση της προσθήκης δύο ομάδων με το Spielgaben

Αφού έπαιξε το παιχνίδι κρυφών κουκκίδων, η Zoey συμπλήρωσε δύο σελίδες στο Τετράδιο Εργασίας Μαθηματικών, Έτος 1. Το βιβλίο εργασίας χρησιμοποιεί συνήθως δημιουργίες Spielgaben ως εικονογραφήσεις, επομένως είναι διασκεδαστικές ως έμπνευση. Πάντα ενθαρρύνω τη Zoey να φτιάξει μία από τις εικόνες με τα υλικά του Spielgaben.

Μετά τις οικοδομικές της εργασίες, η Zoey συμπλήρωσε εύκολα τη σελίδα 13 σχετικά με την προσθήκη δύο ομάδων. Τα κορυφαία προβλήματα δείχνουν απλώς δύο ομάδες δημιουργιών Spielgaben που πρέπει να προστεθούν μαζί. Τα δύο κάτω προβλήματα επιτρέπουν περισσότερη έμπρακτη δημιουργικότητα όταν το παιδί δημιουργεί τα δικά του αντικείμενα με υλικά Spielgaben για να λύσει τα προβλήματα.

Εργασία με πρόσθετες προτάσεις ενώ η μικρή αδελφή κοιτάζει ένα βιβλίο κοντά

Εργασία με πρόσθετες προτάσεις ενώ η μικρή αδελφή κοιτάζει ένα βιβλίο κοντά

Η 21 μηνών αδερφή της Zoey, η Σοφία, κοίταζε βιβλία. Ήρθε για να δει το βιβλίο της και να παρακολουθήσει τη δουλειά της Zoey για το επόμενο μέρος. Και πάλι, ο Zoey κατασκεύασε μία από τις εικόνες χρησιμοποιώντας υλικά Spielgaben.

Η σελίδα 14 εισάγει (ή αναθεωρεί) τα σύμβολα προσθήκης και δουλεύει με προτάσεις προσθήκης. Αυτά ήταν απλά για να τα συμπληρώσει ο Zoey και έκανε μια γρήγορη ανασκόπηση της προσθήκης με μερικές διασκεδαστικές οικοδομικές εργασίες στο πλάι.

Το βιβλίο εργασίας καλύπτει μια μεγάλη ποικιλία μαθηματικών εννοιών της πρώτης τάξης. Λειτουργεί καλά ως επέκταση των έντυπων μαθημάτων Spielgaben. Είναι επίσης χρήσιμο για παιδιά που χρειάζονται επιπλέον δουλειά με μια συγκεκριμένη ιδέα.

Όλες οι αναρτήσεις μου στο Spielgaben

Πολλά από αυτά περιλαμβάνουν συνδέσμους προς δωρεάν εκτυπώσιμα! (Κάντε κλικ σε μια εικόνα για να μεταβείτε στη σχετική ανάρτηση ιστολογίου. Η γκαλερί ταξινομείται σύμφωνα με την ημερομηνία δημοσίευσης με την τελευταία μου ανάρτηση στην κορυφή.)

Έκδοση 4 του Spielgaben Educational Toys

Συστήνω ανεπιφύλακτα Spielgaben ως καταπληκτικό εκπαιδευτικό υλικό για το σπίτι ή το σχολείο. Παρόλο που τα παιχνίδια δεν είναι φθηνά, σίγουρα αξίζουν την τιμή τους λόγω της υψηλής ποιότητας των υλικών και του αριθμού των ετών που μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν τα παιδιά ή οι μαθητές σας.

Spielgaben Έκδοση 4

Spielgaben Έκδοση 4

Ειδική προσφορά για τους αναγνώστες μου!

Το Spielgaben προσφέρει επιπλέον έκπτωση 10% στους αναγνώστες του ιστολογίου μου αν αναφέρετε το Living Montessori Now.

Όχι μόνο αυτό, το Spielgaben θα προσφέρει επίσης πρόγραμμα πληρωμής LayBy εάν ​​δεν χρειάζεστε το προϊόν αμέσως. Μπορείτε να κάνετε 3 μηνιαίες πληρωμές και η παραγγελία σας θα αποσταλεί αμέσως μόλις γίνει η τελική πληρωμή.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να διεκδικήσετε την έκπτωση είναι να στείλετε ένα email στο [email protected] αναφέροντας το ιστολόγιο Living Montessori Now.

Deb - Υπογραφή
Montessori στο σπίτι ή στο σχολείο - Πώς να διδάξετε το eBook Grace and CourtesyΜάθετε περισσότερα για το eBook μου Μοντεσσόρι στο σπίτι ή στο σχολείο: Πώς να. Διδάξτε τη Χάρη και την Ευγένεια!

Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε το Living Montessori Now, καλώς ήρθατε! Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ελάτε μαζί μας στο δικό μας Σελίδα στο Facebook Living Montessori Now όπου θα βρείτε ένα δωρεάν εκτυπώσιμο της ημέρας και πολλή έμπνευση και ιδέες για γονική μέριμνα και διδασκαλία! Και σε παρακαλώ ακολουθήστε με Pinterest (πολλοί πίνακες Montessori, διακοπών και σχετικοί με θέματα), Ίνσταγκραμκαι YouTube. Μπορείτε να με βρείτε στο bloglovin’ και Κελάδημα, πολύ.

Και μην ξεχνάτε έναν από τους καλύτερους τρόπους για να με ακολουθήσετε με την εγγραφή σας στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου. Θα λάβετε μερικά απίθανα δωρεάν στη διαδικασία!

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply