Κτίριο κύβου με υλικά Montessori και Spielgaben

0

Λατρεύω τα αισθησιακά υλικά Montessori. Λατρεύω επίσης τα εκπαιδευτικά παιχνίδια Spielgaben. Συνδύασα τα δύο σήμερα για κάποιες δραστηριότητες κατασκευής κύβου που θα βοηθήσουν τα παιδιά προσχολικής ηλικίας από τα παιδιά στην αρχή του δημοτικού να κατανοήσουν καλύτερα τους κύβους.

Κτίριο κύβου με υλικά Montessori και Spielgaben

Αυτή είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση που γράφτηκε από εμένα για λογαριασμό της Spielgaben. Όλες οι απόψεις είναι ειλικρινείς και δικές μου. Αυτή η ανάρτηση περιέχει επίσης συνδέσμους συνεργατών (χωρίς κόστος για εσάς).

Spielgaben, Έκδοση 4

Spielgaben, Έκδοση 4

Cabinet for Spielgaben Έκδοση 4

Ντουλάπι για Spielgaben Έκδοση 4

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με Παιχνίδια Spielgaben, είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά παιχνίδια σχεδιασμένα για ηλικίες 3-12 ετών. Μπορείτε να δείτε από τη φωτογραφία ότι το ντουλάπι είναι πολύ ποιοτικό και ταιριάζει καλά σε ένα δωμάτιο με παραδοσιακά υλικά Montessori. Λατρεύω τα νέα, εύκολα αφαιρούμενα συρτάρια στην έκδοση 4.

Το πλήρες σετ Spielgaben συνοδεύεται από περισσότερες από 700 σελίδες έγχρωμου έντυπου εκπαιδευτικού υλικού. Αυτά τα έντυπα υλικά σας βοηθούν ως γονέα ή δάσκαλο να χρησιμοποιείτε εύκολα τα παιχνίδια Spielgaben εκπαιδευτικά με το παιδί ή/και τους μαθητές σας.

Σημείωση: Οι μπάλες από νήματα στο σετ 1 είναι καλές για μωρά και νήπια. Τα άλλα σετ θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο σε ηλικίες 3 ετών και άνω, εκτός εάν το παιδί σας δεν εκτοξεύει πλέον αντικείμενα ή επιβλέπετε συνεχώς το παιδί σας κατά τη διάρκεια μιας δραστηριότητας χρησιμοποιώντας τα υλικά.

Montessori Sensorial Extensions με Spielgaben

Πώς να προετοιμάσετε Montessori Sensorial Extensions με το Spielgaben

Προηγουμένως, είχα δημοσιεύσει μια ανάρτηση σχετικά με τον τρόπο προετοιμασίας των αισθητηριακών επεκτάσεων Montessori με εκπαιδευτικά παιχνίδια Spielgaben. Σήμερα, προσθέτω στη δουλειά που είχα κάνει με την κατασκευή κύβου.

Spielgaben Υλικά που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την ανάρτηση

Δίσκος κατασκευής κύβων Spielgaben

Δίσκος κατασκευής κύβων Spielgaben

Για αυτήν την ανάρτηση, χρησιμοποίησα τα ξύλινα σχήματα από τα σετ Spielgaben #4, 5 και 5B.

Spielgaben Cube-Building Learning Materials from Play Guide 1

Spielgaben Cube-Building Learning Material from Play Guide 1

Χρησιμοποίησα Spielgaben Play Guide 1 Sheets #4, #5, #5-1 και #5B.

Άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται

Ράφι με δίσκο κατασκευής κύβων Spielgaben, διωνυμικό κύβο Montessori και τριωνυμικό κύβο Montessori

Ράφι με δίσκο κατασκευής κύβου Spielgaben, διωνυμικό κύβο Montessori και τριωνυμικό κύβο Montessori

Για παιδιά προσχολικής ηλικίας, μου αρέσει να βάζω τα απαραίτητα υλικά σε ένα καλάθι ή δίσκο. Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να βρουν τα απαραίτητα υλικά από το ντουλάπι του Spielgaben.

Κτίριο κύβου με υλικά Montessori και Spielgaben

Η 4χρονη εγγονή μου, η Zoey, είναι ερωτευμένη με τους διωνυμικούς και τριωνυμικούς κύβους Montessori. Αισθάνεται άνετα να χτίζει το διωνυμικός κύβος (παρουσίαση) και τριωνυμικό κύβο στο κουτί, έτσι το έκανα πιο δύσκολο βάζοντάς την να τα κατασκευάσει έξω από το κουτί. (Όπως είπα στη λίστα υλικών μου, αυτά δεν είναι απαραίτητα για το κτίσμα του κύβου Spielgaben. Αλλά νομίζω ότι μπορούν να προσθέσουν ένα άλλο επίπεδο κατανόησης για τα παιδιά της Μοντεσσόρι.)

Επικεντρώνομαι στο κτήριο κύβου Spielgaben μετά την κατασκευή των διωνυμικών και τριωνύμων κύβων Montessori

Επικέντρωση στο Spielgaben Cube Building μετά την κατασκευή των διωνυμικών και τριωνυμικών κύβων Montessori

Η Zoey ενδιαφερόταν πολύ για κάθε ένα από τα βήματα της δραστηριότητας κατασκευής κύβων. Λατρεύω την έκφραση της συγκέντρωσης της!

Όλες οι αναρτήσεις μου στο Spielgaben

Πολλά από αυτά περιλαμβάνουν συνδέσμους προς δωρεάν εκτυπώσιμα! (Κάντε κλικ σε μια εικόνα για να μεταβείτε στη σχετική ανάρτηση ιστολογίου. Η γκαλερί ταξινομείται σύμφωνα με την ημερομηνία δημοσίευσης με την τελευταία μου ανάρτηση στην κορυφή.)

Έκδοση 4 του Spielgaben Educational Toys

Συστήνω ανεπιφύλακτα Spielgaben ως καταπληκτικό εκπαιδευτικό υλικό για το σπίτι ή το σχολείο. Παρόλο που τα παιχνίδια δεν είναι φθηνά, σίγουρα αξίζουν την τιμή τους λόγω της υψηλής ποιότητας των υλικών και του αριθμού των ετών που μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν τα παιδιά ή οι μαθητές σας.

Spielgaben Έκδοση 4

Spielgaben Έκδοση 4

Ειδική προσφορά για τους αναγνώστες μου!

Το Spielgaben προσφέρει επιπλέον έκπτωση 10% στους αναγνώστες του ιστολογίου μου αν αναφέρετε το Living Montessori Now.

Όχι μόνο αυτό, το Spielgaben θα προσφέρει επίσης πρόγραμμα πληρωμής LayBy εάν ​​δεν χρειάζεστε το προϊόν αμέσως. Μπορείτε να κάνετε 3 μηνιαίες πληρωμές και η παραγγελία σας θα αποσταλεί αμέσως μόλις γίνει η τελική πληρωμή.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να διεκδικήσετε την έκπτωση είναι να στείλετε ένα email στο [email protected] αναφέροντας το ιστολόγιο Living Montessori Now.

Deb - Υπογραφή
Montessori στο σπίτι ή στο σχολείο - Πώς να διδάξετε το eBook Grace and CourtesyΜάθετε περισσότερα για το eBook μου Μοντεσσόρι στο σπίτι ή στο σχολείο: Πώς να. Διδάξτε τη Χάρη και την Ευγένεια!

Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε το Living Montessori Now, καλώς ήρθατε! Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ελάτε μαζί μας στο δικό μας Σελίδα στο Facebook Living Montessori Now όπου θα βρείτε ένα δωρεάν εκτυπώσιμο της ημέρας και πολλή έμπνευση και ιδέες για γονική μέριμνα και διδασκαλία! Και σε παρακαλώ ακολουθήστε με Pinterest (πολλοί πίνακες Montessori, διακοπών και σχετικοί με θέματα), Ίνσταγκραμκαι YouTube. Μπορείτε να με βρείτε στο bloglovin’ και Κελάδημα, πολύ.

Και μην ξεχνάτε έναν από τους καλύτερους τρόπους για να με ακολουθήσετε με την εγγραφή σας στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου. Θα λάβετε μερικά απίθανα δωρεάν στη διαδικασία!

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply