Παιχνίδι πολλαπλασιασμού και καθαρισμού σκουπιδιών {με το Easy DIY Montessori Multiplication Board}

0
Παιχνίδι πολλαπλασιασμού και καθαρισμού σκουπιδιών {με το Easy DIY Montessori Multiplication Board}

Η μονάδα καθαρισμού και τακτοποίησης ήταν πολύ διασκεδαστική με διάφορους τρόπους. Νιώθω πολλή χαρά για το KonMari-ing στο σπίτι μου! Και ήταν διασκεδαστικό να προετοιμάζω δραστηριότητες που δίνουν επιπλέον έμφαση στην καθαριότητα και την τακτοποίηση με τα εγγόνια μου.

Μια από τις αγαπημένες δραστηριότητες της 5χρονης εγγονής μου ήταν το παιχνίδι προσθήκης αποκομμάτων χαρτιού εμπνευσμένο από τη Μοντεσσόρι που κάναμε. Έτσι αποφάσισα να επεκτείνω αυτό το παιχνίδι σε πρακτικό πολλαπλασιασμό.

Δίσκος παιχνιδιού πολλαπλασιασμού απορριμμάτων Montessori-Inspired with Easy DIY Multiplication Board

Δίσκος παιχνιδιού πολλαπλασιασμού απορριμμάτων εμπνευσμένο από τη Μοντεσσόρι με πίνακα πολλαπλασιασμού Easy DIY

Αποκάλυψη: Αυτή η ανάρτηση περιέχει ορισμένους συνδέσμους συνεργατών (χωρίς κόστος για εσάς).

Δωρεάν Δραστηριότητες καθαρισμού και τακτοποίησης ειδών καθαρισμού και τακτοποίησης και δραστηριότητες καθαρισμού και τακτοποίησης εμπνευσμένες από τη Μοντεσσόρι

Μπορείτε να διαβάσετε για το παιχνίδι προσθήκης αποκομμάτων χαρτιού, εμπνευσμένο από τη Μοντεσσόρι, στην ανάρτησή μου με δωρεάν καθαρισμό και τακτοποίηση εκτυπώσιμων αντικειμένων και δραστηριότητες καθαρισμού και τακτοποίησης εμπνευσμένες από τη Μοντεσσόρι.

Trash Multiplication and Clean-Up Game {with Easy DIY Montessori Multiplication Board}

Δίσκος παιχνιδιού πολλαπλασιασμού απορριμμάτων Montessori-Inspired with Easy DIY Multiplication Board

Δίσκος παιχνιδιού πολλαπλασιασμού απορριμμάτων εμπνευσμένο από τη Μοντεσσόρι με πίνακα πολλαπλασιασμού Easy DIY

Υλικά που χρησιμοποιούνται:

Για να δείτε πώς να χρησιμοποιήσετε έναν πίνακα πολλαπλασιασμού, ρίξτε μια ματιά στην ανάρτηση στο Πληροφορίες Μοντεσσόρι για το πώς να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα πολλαπλασιασμού με σφαιρίδια Montessori. Για αυτό, χρησιμοποιούμε απλώς υπολείμματα χαρτιού αντί για χάντρες!

Ολοκλήρωση της εξίσωσης πολλαπλασιασμού μετά τη χρήση ενός πίνακα πολλαπλασιασμού DIY

Ολοκλήρωση της εξίσωσης πολλαπλασιασμού μετά τη χρήση ενός πίνακα πολλαπλασιασμού DIY

Για το παιχνίδι, η Zoey χρησιμοποίησε το spinner για να καθορίσει τους αριθμούς για την εξίσωση πολλαπλασιασμού. Στη συνέχεια τοποθέτησε τον πολλαπλασιαστή στη θέση του στα αριστερά του πίνακα και το πομ πον στη θέση του πολλαπλασιαστή στο πάνω μέρος του πίνακα. Έβαλε αρκετά υπολείμματα χαρτιού στον πίνακα πολλαπλασιασμού για να βρει το προϊόν.

Cleaning the Multiplying Trash

Καθαρισμός του πολλαπλασιαζόμενου σκουπιδιού Αφού λύθηκε η εξίσωση, θα λέγαμε, «Ναι! Τα σκουπίδια μας πολλαπλασιάζονται!». Στη συνέχεια, η Zoey έριχνε τα υπολείμματα χαρτιού από τον πίνακα πολλαπλασιασμού DIY στο δίσκο. Μετά από αυτό, θα λέγαμε, “Ας το καθαρίσουμε!”

Η Ζόι σάρωνε τα υπολείμματα χαρτιού στο ορθογώνιο που ήταν φτιαγμένο από ηλεκτρική ταινία και μετά τα σάρωνε στο σκουπιδοτενεκέ. Τέλος, τα έριχνε από το ξεσκονόπανο πίσω στο μπολ μαζί με τα άλλα κομμάτια χαρτιού.

Η Zoey θεώρησε ότι αυτό ήταν διασκεδαστικό και λύσαμε μια σειρά από εξισώσεις πολλαπλασιασμού περνώντας από την ίδια διαδικασία.

Σημείωση: Στο ράφι πίσω από το Zoey, θα δείτε τα βιβλία Χρόνος καθαρισμού/ Momento de arreglar (Toddler Tools) (Αγγλική και Ισπανική Έκδοση), Πώς Καθαρίζουμε ένα Πάρκοκαι Ημέρα Καθαριότητας. Αυτά τα βιβλία είναι ιδιαίτερα καλά για αρχάριους αναγνώστες (και μικρότερα παιδιά που απολαμβάνουν μια μικρή ιστορία.)

Περισσότεροι πόροι καθαρισμού και τακτοποίησης

Deb - Siganture

Montessori at Home or School - How to Teach Grace and Courtesy eBookΜάθετε περισσότερα για το eBook μου Μοντεσσόρι στο σπίτι ή στο σχολείο: Πώς να. Διδάξτε τη Χάρη και την Ευγένεια!

ο Μοντεσσόρι στο σπίτι! eBook και Μοντεσσόρι στο σπίτι! Το eBook and Materials Bundle είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ πόροι! Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτούς εδώ. Αγοράστε τα στο Κατάστημα Living Montessori Now.

Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε το Living Montessori Now, καλώς ήρθατε! Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ελάτε μαζί μας στο δικό μας Σελίδα στο Facebook Living Montessori Now όπου θα βρείτε ένα δωρεάν εκτυπώσιμο της ημέρας και πολλή έμπνευση και ιδέες για ανατροφή και διδασκαλία! Και σε παρακαλώ ακολουθήστε με Pinterest (πολλοί πίνακες Montessori, διακοπών και θεμάτων) και Κελάδημα (αναρτήσεις ιστολογίου από εμένα και άλλους μαζί με το Parent/Teacher Daily και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες). Μπορείτε να με βρείτε στο bloglovin’, Ίνσταγκραμκαι YouTubeπολύ.

Και μην ξεχνάτε έναν από τους καλύτερους τρόπους για να με ακολουθήσετε με την εγγραφή σας στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου. Θα λάβετε μερικά απίθανα δωρεάν στη διαδικασία!

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply