Πώς να φτιάξετε ένα 100 Hearts Sensory Bottle (100 Hearts Sensory Bottle)

0
Πώς να φτιάξετε ένα 100 Hearts Sensory Bottle (100 Hearts Sensory Bottle)

Είτε γιορτάζετε την 100ή Ημέρα του Σχολείου, τις 100 Πράξεις Καλοσύνης είτε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η κατασκευή ενός αισθητηριακού μπουκαλιού 100 καρδιών (μπουκάλι ηρεμίας 100 καρδιών) μπορεί να είναι μια εξαιρετική προσθήκη στις δραστηριότητές σας.

Πώς να φτιάξεις ένα 100 Hearts Sensory Bottle (100 Hearts Sensory Bottle)

Αποκάλυψη: Αυτή η ανάρτηση περιέχει ορισμένους συνδέσμους συνεργατών (χωρίς κόστος για εσάς).

Φτιάξαμε το αισθητήριο μπουκάλι των 100 καρδιών μας ως επέκταση για μας Πρόκληση 100 Acts of Kindness.

Υλικά που χρησιμοποιούνται

Πώς να φτιάξετε ένα 100 Hearts Sensory Bottle (100 Hearts Sensory Bottle)

Μετρώντας τις καρδιές και τοποθέτησέ τις στο αισθητήριο μπουκάλι 100 καρδιών

Μετρώντας τις καρδιές και τοποθέτησέ τις στο αισθητήριο μπουκάλι 100 καρδιών

Αυτό ήταν εκπληκτικά εύκολο να γίνει! Πρόσθεσα το τζελ μαλλιών σε ένα μπουκάλι νερό ¾ γεμάτο απεσταγμένο νερό. Χρησιμοποίησα (ίσως) ½ φλιτζάνι περίπου τζελ μαλλιών. Εξαρτάται πραγματικά από το πόσο γρήγορα θέλετε οι ακρυλικές καρδιές να πέφτουν αργά στο κάτω μέρος (ή αν θέλετε κυρίως να επιπλέουν). Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε την κίνηση των καρδιών προσθέτοντας περισσότερο νερό ή τζελ μαλλιών όπως χρειάζεται.

Η κόρη μου, Χριστίνα, και ο 23 μηνών γιος της, Caleb, ολοκλήρωσαν μαζί το αισθητήριο. Ο Caleb λατρεύει να μαθαίνει ισπανικά, έτσι εστίασαν στο 1-20 στα ισπανικά καθώς ο Caleb τοποθέτησε τις καρδιές στο μπουκάλι που ήταν ήδη γεμάτο με νερό και τζελ μαλλιών. Στη συνέχεια ο Caleb πρόσθεσε καρδιές από ομάδες των 10 καρδιών.

Θα μπορούσατε επίσης να προσθέσετε γκλίτερ ή κομφετί, αλλά ήθελα απλώς να επικεντρωθώ σε 100 καρδιές.

Ανάμιξη των 100 συστατικών του μπουκαλιού με αισθητήρια καρδιά στο τραγούδι

Mixing the 100 Hearts Sensory Bottle Ingredients στο τραγούδι «Shake, Shake, Shake» της Nancy Kopman

Ο Caleb ανακάτεψε τα συστατικά κουνώντας το μπουκάλι στο τραγούδι “Shake, Shake, Shake” (ένα από τα αγαπημένα των εγγονών μου) από της Νάνσυ Κόπμαν Αισθήσεις άλμπουμ! Ο Caleb ξέρει το τραγούδι αρκετά καλά που το τραγουδούσε μόνος του! Μετά ανοίξαμε και τη μουσική. Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό έργο για διάφορες ηλικίες!

Ολοκληρώθηκε ο χάρτης 100 πράξεων καλοσύνης με 100 μπουκάλι ηρεμίας καρδιών και πίνακας αναπνοής με επίγνωση της καρδιάς

Τώρα έχουμε το μπουκάλι των 100 καρδιών ως μέρος της περιοχής ενσυνειδητότητάς μας μαζί με ένα Montessori Mindful Breathing Board από το Montessori ReStore στο Etsy. Διαθέτουμε πίνακες αναπνοής με επίγνωση της καρδιάς και των αστεριών. Μου αρέσει που η φράση για τον πίνακα αναπνοής με επίγνωση της καρδιάς είναι «αγαπώ. Είμαι αγαπημένος.” Είναι ιδανικό για μια περιοχή ενσυνειδητότητας/ειρήνης για ένα έργο καλοσύνης, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή οποιαδήποτε στιγμή!

Για να δείτε περισσότερα σχετικά με την Πρόκληση 100 Acts of Kindness, δείτε την ανάρτησή μου με το δικό μας «Οικογένεια και γειτονιά 100 Acts of Kindness Challenge for Toddlers on Up».

100η Ημέρα Σχολικών Πόρων

100 Πηγές Acts of Kindness

Πηγές για την Ημέρα του Αγίου ΒαλεντίνουThe Best Heart Books for Kids

Deb - Υπογραφή
Montessori at Home or School - How to Teach Grace and Courtesy eBookΜάθετε περισσότερα για το eBook μου Μοντεσσόρι στο σπίτι ή στο σχολείο: Πώς να. Διδάξτε τη Χάρη και την Ευγένεια!

Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε το Living Montessori Now, καλώς ήρθατε! Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ελάτε μαζί μας στο δικό μας Σελίδα στο Facebook Living Montessori Now όπου θα βρείτε ένα δωρεάν εκτυπώσιμο της ημέρας και πολλή έμπνευση και ιδέες για γονική μέριμνα και διδασκαλία! Και σε παρακαλώ ακολουθήστε με Pinterest (πολλοί πίνακες Montessori, διακοπών και σχετικοί με θέματα), Ίνσταγκραμκαι YouTube. Μπορείτε να με βρείτε στο bloglovin’ και Κελάδημα, πολύ.

Και μην ξεχνάτε έναν από τους καλύτερους τρόπους για να με ακολουθήσετε κάνοντας εγγραφή στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου. Θα λάβετε μερικά απίθανα δωρεάν στη διαδικασία!

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply