Montessori Apple Color Matching για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας

0

Montessori Apple Color Matching για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας

Μια μονάδα μήλου είναι τόσο διασκεδαστική στην αρχή της σχολικής χρονιάς… ειδικά όταν υπάρχουν νήπια ή παιδιά προσχολικής ηλικίας! Η απλή δοκιμή διαφορετικών ποικιλιών μήλων είναι μια περιπέτεια. Με δύο νήπια εγγόνια, τη Σοφία στους 20 μηνών και τον Κάλεμπ στους 17 μήνες, διασκεδάζω πολύ προετοιμάζοντας νέες εμπειρίες με μήλο.

Αποκάλυψη: Αυτή η ανάρτηση περιέχει ορισμένους συνδέσμους συνεργατών (χωρίς κόστος για εσάς).

Παρουσίαση μιας μονάδας Apple σε νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας

Φυσικά, είχαμε ήδη πολλές γευσιγνωσίες μήλων στη μονάδα μας. Αν θέλετε να δείτε μια ιδέα για το πώς να εισάγετε το ταίριασμα και τη γευσιγνωσία φρούτων, ρίξτε μια ματιά στην ανάρτηση και το βίντεό μου όταν η Zoey (τώρα 5½) ήταν 18 μηνών.

Ανυπομονούμε για μια από τις αγαπημένες μας πρακτικές δραστηριότητες με μήλα… ένα ταξίδι σε έναν οπωρώνα με μηλιά αυτό το φθινόπωρο! Ο Caleb είχε ήδη την πρώτη του εμπειρία με μια επίσκεψη σε οπωρώνα μήλων το περασμένο φθινόπωρο, αλλά το φετινό ταξίδι θα είναι πολύ διασκεδαστικό γι ‘αυτόν.

Θα δημοσιεύσω μια ανάρτηση με πολλά βιβλία με τα apple αργότερα, αλλά εδώ είναι το αγαπημένο βιβλίο με μήλα του Caleb και της Σοφίας μέχρι στιγμής… το βιβλίο επιτραπέζιο φιλικό προς το Montessori Η αγρότης της Apple Annie. Έχει ακριβώς τη σωστή ποσότητα λέξεων για νήπια!

Montessori Apple Color Matching για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας

είχα κατεβάσει το δωρεάν εκτυπώσιμη γραφική παράσταση της Apple από τη Διδασκαλία Παιδιών 2 και 3 ετών. Αυτό είναι ένα υπέροχο εκτυπώσιμο φιλικό προς το Montessori με ποικίλες χρήσεις. Με τα νήπια, ήθελα να το χρησιμοποιήσω για ταίριασμα χρωμάτων μήλου.

Υλικά που χρησιμοποιούνται:

Ταίριασμα του πράσινου μήλου με το φύλλο αφρού Green Craft

Ταίριασμα του πράσινου μήλου με το φύλλο αφρού Green Craft

Η κόρη μου, Χριστίνα (Η μαμά του Caleb) έδειξε τη δραστηριότητα για τον Caleb και τη Sophia. Στη συνέχεια, τα νήπια είχαν τη σειρά για να ταιριάξουν τα μήλα με τα χρωματιστά φύλλα αφρού χειροτεχνίας.

Σημείωση: Η γευσιγνωσία μήλου είναι πάντα ένα μεγάλο μέρος αυτών των δραστηριοτήτων για νήπια! Μπορείτε να δείτε το πράσινο μήλο με το δάγκωμα έξω από αυτό! Μην ανησυχείτε εάν μια δραστηριότητα νηπίου γίνει χαοτική. Είναι μια διαδικασία για τα νήπια να μάθουν πώς να συμμετέχουν πλήρως σε ομαδικές δραστηριότητες, ακόμη και σε μικρές ομαδικές δραστηριότητες.

Αντιστοίχιση της εικόνας του πράσινου μήλου με το φύλλο αφρού Green Craft

Αντιστοίχιση της εικόνας του πράσινου μήλου με το φύλλο αφρού Green Craft

Στη συνέχεια, η Χριστίνα έδειξε πώς να ταιριάζει τις εικόνες με τα χρωματιστά μήλα και τα φύλλα αφρού χειροτεχνίας. Ο Caleb και η Sophia είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν και με αυτό.

Προσθήκη ετικετών Apple Color Word

Προσθήκη ετικετών Apple Color Word

Αυτό ήταν εύκολο για τη Zoey, αλλά της έβαλα να επιδείξει προσθέτοντας τις έγχρωμες ετικέτες λέξεων.

Ιδέες άλλων επεκτάσεων για παιδιά προσχολικής ηλικίας:

  • Ταιριάξτε μια σειρά από ποικιλίες μήλων με τα χρωματιστά φύλλα αφρού χειροτεχνίας, σημειώνοντας τις διαφορετικές αποχρώσεις των χρωμάτων
  • Έχοντας ένα κυνήγι οδοκαθαριστών για περισσότερα αντικείμενα με τα ίδια χρώματα με τα φύλλα αφρού χειροτεχνίας (δείτε την ανάρτησή μου με το κυνήγι οδοκαθαριστών για ιδέες)
  • Προσθήκη του γραφικού τμήματος του εκτυπώσιμου για να σχηματίσετε γραφικά τα αγαπημένα χρώματα των μήλων των παιδιών
  • Προσθήκη του γραφικού τμήματος του εκτυπώσιμου για να σχηματίσετε γραφικά τα χρώματα μιας σειράς ποικιλιών μήλων
  • Χρησιμοποιήστε το κουτί χρώματος Montessori 3 για να βρείτε το καλύτερο χρώμα που ταιριάζει με διαφορετικές ποικιλίες μήλων

Περισσότεροι πόροι της Apple

Δωρεάν εκτυπώσιμα και δραστηριότητες της Apple για μια μονάδα Apple εμπνευσμένη από τη Μοντεσσόρι

ΠΑΚΕΤΑ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ MONTESSORI – ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Πακέτο Apple εμπνευσμένο από τη Μοντεσσόρι

Μη χάσετε τα θεματικά μηνιαία πακέτα μας! Θα λάβετε τον σύνδεσμο και τον κωδικό πρόσβασης για τη βιβλιοθήκη συνδρομητών Living Montessori Now με το τρέχον πακέτο και όλα τα προηγούμενα μηνιαία πακέτα, εάν εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο Living Montessori Now!

Σειρά Montessori 2019 – Φθινοπωρινά θέματα

Αυτή η ανάρτηση είναι μέρος της σειράς Montessori 2019! Δείτε όλες τις δραστηριότητες με θέμα το φθινόπωρο παρακάτω:

Deb - Υπογραφή
Μοντεσσόρι στο σπίτι ή στο σχολείο - Πώς να διδάξετε τη χάρη και την ευγένεια eBookΜάθετε περισσότερα για το eBook μου Μοντεσσόρι στο σπίτι ή στο σχολείο: Πώς να. Διδάξτε τη Χάρη και την Ευγένεια!

ο Μοντεσσόρι στο σπίτι! eBook και Μοντεσσόρι στο σπίτι! Το eBook and Materials Bundle είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ πόροι! Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτούς εδώ. Αγοράστε τα στο Κατάστημα Living Montessori Now.

Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε το Living Montessori Now, καλώς ήρθατε! Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ελάτε μαζί μας στο δικό μας Σελίδα στο Facebook Living Montessori Now όπου θα βρείτε ένα δωρεάν εκτυπώσιμο της ημέρας και πολλή έμπνευση και ιδέες για γονική μέριμνα και διδασκαλία! Και σε παρακαλώ ακολουθήστε με Pinterest (πολλοί πίνακες Montessori, διακοπών και σχετικοί με θέματα), Ίνσταγκραμκαι YouTube. Μπορείτε να με βρείτε στο bloglovin’ και Κελάδημα, πολύ.

Και μην ξεχνάτε έναν από τους καλύτερους τρόπους για να με ακολουθήσετε κάνοντας εγγραφή στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου. Θα λάβετε μερικά απίθανα δωρεάν στη διαδικασία!

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply